İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Silahtarağa İlkokulu

Silahtarağa İlkokulu

SAKARYA MAH. 1.ESER SK. NO 4 EYÜPSULTAN / İSTANBUL
Vizyon
Örnek insanlar yetiştiren, çağın gereklerine uygun her türlü araç gereci kullanabilen, öğrencilerin kendilerine güvenmelerini sağlayacak, çok yönlü sosyal faaliyetler düzenleyen, kaliteli eğitim veren ve bulunduğu ilçede bu alanda örnek alınan bir okul olmak.
Misyon
Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için, yine Atatürk’ün ilke ve İnkılâplarından ödün vermeyen, ilk ve tek görevinin daima çalışmak olduğunu bilincinde olan, sürekli okuyan, sürekli araştıran, yeniliklere açık, üretken, kendini her yönde tamamlamış ve hayata her zaman umutla bakan, içinde bulunduğumuz yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirip, öğrencilerimizi geleceğe hazırlama gayesindeyiz.
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM YAPILMAKTADIR
Ulaşım
OKULUMUZ EYÜPSULTAN İLÇESİNİN SİLAHTARAĞA MAHALLESİNDE BULUNMAKTA OLUP MERKEZİ KONUMU SEBEBİYLE ULAŞIM SORUNU BULUNMAMAKTADIR. OTOBÜS, MİNİBÜS VE TRAMVAY İLE BİRÇOK İLÇEDEN OKULUMUZA ULAŞMAK MÜMKÜNDÜR.
Okulumuzda servis mevcuttur.
İl Merkezine 6 km İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır.